Son Dakika :
Home » , , , , , , , , » Ucuz Seo ile Garantili Seo Hizmeti ve En Düşük Seo Fiyatları

Ucuz Seo ile Garantili Seo Hizmeti ve En Düşük Seo Fiyatları

Hazırlayan Harika Siteler on 25 Mart 2013 Pazartesi | 11:48


Ucuz Seo Medya İletişim ile Kurumsal Seo, Seo ve Alexa'da yükselme hizmetlerini en uygun ve düşük fiyatlar ile alabilirsiniz. Sitenizi rakiplerinizin önüne çıkarmak için mutlaka Ucuz Seo Medya İletişim'i arayın.
Ucuz Seo Medya İletişim ile en uygun fiyatlarla siz de Kurumsal Seo hizmeti alabilirsiniz. Deneyimli ekibimiz tarafından verilen Seo hizmeti ile diğer siteleri istediğiniz kelimelerde arama motorlarında geride bırakabilirsiniz.


Ucuz Seo Medya İletişim firmamız bünyesinde 2 Seo Uzmanı, 1 İletişim Sorumlusu ve Site Yöneticisi bulunmaktadır.

Bu güne kadar yüze yakın Seo çalışması yaptık. Müşterilerimizden sürekli olarak olumlu eleştiriler aldık. Onlarca müşterimiz yaptığımız çalışmalardan kazandıkları başarı için bize bizzat telefonla teşekkürlerini ilettiler. Şimdi ise Seo ücretlerini diğer sitelere göre azaltarak kaliteli hizmetimize kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Verdiğimiz Seo hizmetinin en önemli özelliği reklam desteği bulunması ve uygun fiyatlı olmasıdır. Ayrıca pek çok firmada bulunmayan para iadesi seçeneği firmamızda bulunmaktadır. Eğer vaad ettiğimiz başarıyı elde edemezsek (ki bu mümkün değildir) paranızı koşullarda belirtilen şekilde iade ediyoruz.

Seo fiyatlarına bakıldığında çok yüksek ücretler görmekteyiz. Bununla birlikte verilen hizmetlerin içerisinde reklam desteği bulunmadığına da şahit olmaktayız. Ucuz Seo Medya İletişim'de ise müşterilerimizin sitelerinin 10 adet büyük sitede reklamları yapılmaktadır. Bu ise arama motorları ve Alexa açısında en önemli konular arasında yer almaktadır.

Biz Seo hizmetinde tecrübemizle ve müşteri odaklı hizmet anlayışımızda sizlerleyiz. Piyasada firmamız kadar kaliteli ve uygun fiyata Seo hizmeti veren başka bir firma olduğunu düşünmüyoruz.

Uygun fiyat, sürekli teknik destek, reklam desteği... İşte bu sebeplerden ötürü Ucuz Seo Medya İletişim'i seçmelisiniz...

Ucuz Seo Medya İletişim Seo Fiyatları:


1. ALEXA'DA YÜKSELME: 50 TL (Alexa dünya sıralamasında ilk 1 milyona girme garantisi verilmektedir.)

2. SİTE TANITIMI: 50 TL (site tanıtım yazınızı hazırlama, 100 adet forumda tanıtım, 30 adet blogda kalıcı backlink ve tanıtım)

3. ARAMA MOTORLARINDA YÜKSELME: 500 TL (İstenilen bir kelimede ilk sayfaya çıkma garantisi verilmektedir.)

4. BACKLİNK: 50 TL (PageRank 3 ve üstü sitelerden 50 adet en kaliteli backlinkler)

5. FULL SEO FİYATI: 1000 TL (Arama motorlarında ilk sayfa, Alexa'da ilk 500 bin, en kaliteli sitelerden yüzlerce backlink, 100 adet forumda tanıtım, dizin kayıtları, haber siteleri dahil 10 adet sitede kalıcı reklam ve diğer pek çok özellik)
ve daha pek çok hizmet...
NOT: Eğer garanti ettiğimiz şekilde siteniz başarı sağlamazsa paranızı koşullarda belirttiğimiz gibi iade ediyoruz.


Başvuru ve İletişim:
Telefon: 0 507 386 11 99 (İletişim Sorumlusu)
E-posta: infoyonetici@gmail.com
Bunu paylaş :

0 yorum:

Yorum Yap

Düşüncelerini anlat... !

 
Destek : Harika Siteler | TIKLA | REKLAM
Copyright © 2012. Haber 4 - All Rights Reserved