Son Dakika :
Home » , , , , , , , , , , , , » Adnan Oktar'dan şok 21 Aralık açıklaması!

Adnan Oktar'dan şok 21 Aralık açıklaması!

Hazırlayan Harika Siteler on 9 Aralık 2012 Pazar | 15:42

21 Aralık kıyamet kehaneti öyle etkili oldu ki NASA açıklama yaptı. NASA 'o gün normal bir günden farksız olacak' derken, Adnan Oktar ise daha farklı düşünüyor. Oktar'a göre 21 Aralık'ta 'Mehdi devri' başlayacak.
Söyledikleri ve yaptıklarıyla gündemden düşmeyen Adnan Oktar, bu kez de şok 21 Aralık açıklamasıyla dikkat çekti. 
Oktar'a göre 21 Aralık'ta Mehdi devri başlayacak. Bunu da herkes gece saat 12.00'den itibaren net olarak hissetmeye başlayacak. 
Kendi programında açıklama yapan Oktar, bir okurundan gelen "21 Aralık'ta ne olacak" sorusuna önce espriyle "21 Aralık'ta Ankara'nın bağlarını söyleyeceğim" karşılığını verdi. Kızların gülüşmeleri ve 'inşallahları' arasında ardından da 21 Aralık'la ilgili şu bomba iddiayı ortaya attı;
MEHDİ DEVRİ BAŞLIYOR
"21 Aralık'ta Kova burcu hakimiyeti oluyor. Yani Mehdi hakimiyeti. Deccal'in elektromanyetik alanı kalkıyor. Onun yerine Mehdi'nin elektromanyetik alanı dünyayı kapsamaya başlayacak. Bunu hissetmeye başlayacaksınız. Bunu göreceksiniz. İlla söyletmek istiyorsanız bu olacak."
SAAT 12.00'DEN İTİBAREN HİSSEDECEKSİNİZ
"Mehdi'nin elektromanyetik alanını bedenlerinizde ruhunuzda hissedeceksiniz. Bunu saat 12.00'den itibaren hepiniz hissedersiniz. Yani Deccaliyetin insanlar üzerindeki negatif etkisi kalkıyor. Artık Balık burcunun, Mehdi'nin ruhani alanı dünyaya hakim olacak. 
HADİ İSMİ HAKİM OLACAK DÜNYAYA
"Allah 21 Aralık'tan itibaren dünyaya "Hadi" ismini hakim kılıyor. "Delaleti" düşünen ismi vardır Allah'ın o kalkıyor. Onun yerine Hadi ismi tek yönlü hakim olacak inşaAllah!".

VİDEO:

Bunu paylaş :

0 yorum:

Yorum Yap

Düşüncelerini anlat... !

 
Destek : Harika Siteler | TIKLA | REKLAM
Copyright © 2012. Haber 4 - All Rights Reserved